Vandaag voor 15.30 uur besteld is normaliter morgen in huis.


Wanneer gebruik je Cool-X pleisters:

Bij praktisch iedere blessure (verstuiking, verrekking, verzwikking) ontstaat weefselbeschadiging. Bloedvaatjes gaan stuk, pijn en zwelling is het gevolg en een natuurlijke reactie van het lichaam.

Cool-X Koude therapie:
Hoe eerder Cool-X koude-therapie wordt toegepast hoe beter. Direct actie ondernemen betekent voorkoming van langere weefselbeschadiging. U moet wel opletten voor weefselonderkoeling. Bij ondeskundig gebruik van veel hulpmiddelen kan gevaar voor weefselonderkoeling ontstaan. Andere hulpmiddelen vereisen voorkoeling in de ijskast waardoor ze niet direct inzetbaar zijn. De Cool-X koelpleister heeft alle voordelen. Directe inzetbaarheid, veiligheid (kan direct op de huid worden aangebracht) en langdurige koudewerking gecombineerd in één product.

De werking van Cool-X koudepleisters:
Cool-X koelpleisters bevatten een speciale Cool-X gel in combinatie met water die bij het aanbrengen op de huid een veilige koudewerking veroorzaken. In tegenstelling tot vele andere hulpmiddelen wordt geen oppervlaktekoude toegediend maar warmte aan het weefsel onttrokken. Het koude-effect is hierdoor gelijkmatiger en langduriger. Bovendien bevatten de Cool-X koelpleisters menthol waardoor ze tevens pijnverzachtend werken.

AALOGOFRAMO