Vandaag voor 15.30 uur besteld is normaliter morgen in huis.

 

Wat is Fixomull® Stretch?
Fixomull® stretch zorgt voor een volledige verbandfixatie aan gewrichten, bewegende en gewelfde lichaamsdelen. Fixomull® stretch is een niet geweven vlies dat elastisch is in de breedte.
Het vlies is lucht- en waterdampdoorlatend waardoor de huid onaangetast blijft. Het verband is heel eenvoudig aan te brengen en is erg comfortabel en zacht. Dankzij Fixomull® stretch kan men compressieverbanden aanpassen.

Eigenschappen:
– Fixomull® is een zelfklevend rekbaar polyester non-woven vlies.
– Fixatie van verbanden van groot formaat op gebogen en bewegende lichaamsdelen.
– Fixatie van alle soorten kompressen, gazen, slangen, katheters, enz.
– Lucht en waterdamp doorlaatbaar.
– Hoeft niet verwijderd te worden bij röntgen en stralingstherapie.
– Door het raster op het schutpapier kan Fixomull® eenvoudig op maat worden geknipt.

 

Fixomull® Stretch Transparant:
Fixomull® Stretch transparant is een transparante waterdichte zelfklevende folie op rol voor de volledige fixatie van wondverbanden. Deze waterdichte folie zorgt ervoor dat patiënten zonder verdere bescherming onder de douche en/of in bad kunnen gaan. De fixatiefolie is hierdoor ook geschikt voor fixatie van verbanden, ook bij incontinente patiënten.
De folie beschermt de wondomgeving tegen vuil, vocht en bacteriën van buitenaf. Door de waterdampdoorlaatbaarheid van de folie vermindert de kans op huidverweking. Het dragermateriaal, polyurethaan, en de acrylaat kleeglaag maken de transparante fixatiefolie huidvriendelijk en geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. De Fixomull® Transparant is flexibel en past zich aan de vormen van het lichaam aan. Deze fixatiefolie hoeft niet verwijderd te worden voor radiologisch onderzoek.

Eigenschappen:
– Eénvoudig aan te brengen.
– Ondoorlaatbaar voor water.
– Waterdamp doorlatend.
– Beschermt tegen infecties.
– Transparant met hoge kleefkracht.
– Zeer rekbaar, maakt pijnloos verwijderen mogelijk.


A_bsn_medical_logoframo