Vandaag voor 15.30 uur besteld is normaliter morgen in huis.

In onze categorie hechtpleisters vindt u een breed aanbod aan hechtpleisters en fixatiepleisters. In plaats van de klemmetjes die vroeger gebruikt werden om verband vast te zetten, worden hier tegenwoordig hechtpleisters voor gebruikt. Daarnaast kan de hechtpleister worden gebruikt bij het verstevigen van pleisters, het bij elkaar houden van gaas of het afplakken van blaren.

FRAMO heeft als groothandel een breed aanbod aan verschillende pleisters. Wij bieden u de volgende merken: Leukoplast, Leukostrip, Heka Por, Heka Silk, Leukosilk, Eucalyptasan, Hekaplast, Leukofix en Leukosan.

Soorten hechtpleisters:
Er bestaan verschillende soorten hechtpleisters. Bedenkt u zich bij de aanschaf van de pleisters welke eigenschappen u belangrijk acht in uw situatie. Zo bestaat er de standaard hechtpleister van Leukoplast. Een huidkleurige pleister met een goede kleefkracht. Deze pleister is luchtdoorlatend en waterafstotend.
De hechtpleister Leukopor is speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige huid. Deze papieren pleister is goed scheurbaar, huidvriendelijk, hypoallergeen en daarmee zeer geschikt voor baby’s en ouderen.

Wilt u een hechtpleister waarbij u goed zicht blijft houden op de wond? De transparante hechtpleister Leukoflex Transparant biet u deze mogelijkheid. De Leukoflex heeft een hoge elasticiteit, is waterproof, hypoallergeen en makkelijk aan te brengen en te verwijderen.
Alle hechtpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes. Wilt u na het bekijken van de omschrijvingen onder elk product nog extra informatie? Bel dan onze specialist voor advies.

Leukoplast hechtpleister, bekend om zijn rode spoel en bruine pleister kleur, is de klassieke hechtpleister met een zeer goede kleefkracht, geschikt voor de normale huid. Elke rol bevat 9,2 meter Leukoplast hechtpleister en is 5 centimeter breed. Leukoplast hechtpleister is éénvoudig scheurbaar. De kleefmassa heeft als basis een combinatie van zinkoxide en rubber.

A_bsn_medical_logoframo

Heka®Plast hechtpleister textiel wordt gebruikt voor het fixeren van bijvoorbeeld wondbedekkers en zwachtels.

Eigenschappen:
– Flexibel en rekbaar
– Luchtdoorlatend
– Scheurbaar

logoVHM_WSH_rgbFRAMOsportmedischegroothandel