Vandaag voor 15.30 uur besteld is normaliter morgen in huis.

 

Chemodol massageolie
Chemodol massageolie is een milde neutrale massage olie met goede resorptie-eigenschappen, waardoor een optimaal contact ontstaat met de huid. Door zijn bijzondere samenstelling is Chemodol massageolie geschikt voor ieder huidtype. Chemodol massageolie maakt de huid snel soepel en is daardoor geschikt voor alle vormen van massage. Chemodol massageolie heeft een neutrale geur en is gemakkelijk met water te verwijderen.

Sixtus® Massageolie neutraal

Sixtus® massageolie neutraal is een uit natuurlijke oliën vervaardigde en ongeparfumeerde massage tussenstof welke geschikt is voor alle soorten massages. De ongeparfumeerde Sixtus® Neutrale massageolie is volledig pH-neutraal. Deze massageolie wordt goed door de huid opgenomen en bezit een uitstekend glijvermogen, desondanks blijft een goede grip behouden.

Fysiolin® massage-liniment

Fysiolin® heeft de ideale professionele massage emulsie voor alle soorten massage. Ontwikkeld in samenwerking met opleidingsinstituten, fysiotherapeuten en (sport)masseurs.

– Kwalitatief superieur product
– Optimaal uitgebalanceerde viscositeit
– Bevat huidverzorgende bestanddelen
– Hypo-allergeen
– PH neutraal
– Licht geparfumeerd

Toco Tholin Medimas

MEDIMAS is een verfrissende massage-olie die de spieren ontspant en de gewrichten soepel houdt. Deze olie is bedoeld voor een ontspannende massage op tafel. De etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten en kruiden, worden snel in de spieren opgenomen en bevorderen de doorbloeding. De combinatie met vitamine E houdt uw huid jong. MEDIMAS is ook heerlijk na het douchen, ontharen, of bij een droge huid.

Weleda massageolie Arnica

Arnica massageolie is een verwarmende en ontspannende olie de spieren soepel houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer soepel maakt. De olie laat zich prettig over je huid verdelen en zorgt voor een goed contact met de huid tijdens een massage.

Volatile Nek – schouder massageolie

Een stijve nek en vastzittende schouders is volksziekte nummer één in Nederland. Veel mensen worden geteisterd door een ‘stress-nek’ en een gespannen gevoel in de schouders. De Nek-schouder massage-olie van Volatile is gemaakt van 100% natuurlijke amandelolie en jojoba verrijkt met essentiële oliën speciaal voor de nek-schouder partij, waaronder 2% marjolein.
Samengevat is de Nek-schouder variant een 100% natuurlijke massage-olie verrijkt met essentiële olië en heeft een heerlijk ontspannende werking. Ideaal bij een stijve nek, hoofdpijn en vastzittende schouders.

Samenstelling: 90% amandel, 10% jojoba-olie verrijkt met 2% marjolein.

Massageolie Volatile Afrodiserend

Een zinnenprikkelende massage-olie om uzelf en anderen mee te verwennen. Deze massageolie bevat 2% essentiële olie. De basis van 10% jojoba en 90% amandelolie is verrijkt met o.a. jasmijn, bergamot, geranium, palmarosa, vanille en ylang-ylang en brengt u direct in de juiste stemming. Om lang te kunnen genieten met een tevreden gevoel. De massageoliën van Volatile hebben allen dezelfde basis: 10% jojoba- en 90% amandelolie. Doordat zij geen waterbasis hebben, zijn zij lang houdbaar en voelen niet koud aan op de huid (er vindt geen verdamping plaats). Zij zijn gemakkelijk uit te smeren, ook over grote oppervlakten en zijn zuinig in gebruik. Naast de Massage-olie Neutraal heeft Volatile een uitgebreid assortiment kant-en-klare massage-oliën.


AAlogoChemodisFRAMOAAlogoSixtusFRAMOAAFysiolin-LogoFRAMOAAlogoWeledaFRAMOAAlogoVolatileFRAMO