Fysioplast latexvrij besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis

3 artikel(en)

Positie Naam

3 artikel(en)

Fysioplast besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Fysioplast bandages die online worden aangeboden zijn altijd voorradig zodat u altijd verzekerd bent van snelle leveringen. Mocht door onvoorziene omstandigheden uw bandage niet direct leverbaar zijn zullen wij u altijd direct op de hoogte stellen van de levertijd.

Fysioplast groothandel en webwinkel specialist

Fysiolin bandages zijn verkrijgbaar met en zonder kleeflaag. Wij hebben bijvoorbeeld een bandage van BSN Medical en Lohmann & Rauscher. SixtusItalia, van Heek Medical, Fysiolin. Kwalitatief uitstekende bandages, voor preventief gebruik of ter ondersteuning van een behandeling. Wij hebben een zeer groot aanbod bandages, zowel voor dames als voor heren, in alle soorten, kleuren en afmetingen. Voor mensen met allergieën hebben wij een speciale huidvriendelijke bandage.

Fysioplast besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis. Wij helpen u graag

Bij een bandage gebruiken we tegenwoordig sterke producten zoals katoen, linnen, kunststof of bijvoorbeeld zinkoxide in de kleeflaag. Onze bandages hebben alles wat u zoekt, of u nu sport of revalideert, voor iedereen is er een bandage van de beste kwaliteit.

Er bestaan verschillende soorten bandages met elk hun eigen voordelige eigenschappen. Bij het maken van een keuze is het belangrijk dat u let op:
- Het materiaal
- De draagperiode
- De elasticiteit
- De lucht en vochtdoorlatendheid
- De manier van bevestiging (vastzetten met een hechtpleister of zelfklevende bandage)

Weet u niet zeker welke keuze u moet maken? Neem dan altijd eerst contact op met ons.