Vandaag voor 15.30 uur besteld is normaliter morgen in huis.

 

De eilandpleisters van BSN bieden een betrouwbare bescherming en laten de wond ongestoord genezen. Ze zijn steriel verpakt en bieden een grote kleefkracht. Alle Leukomed producten zijn lucht- en waterdampdoorlatend en zeer comfortabel.

Deze eilandpleister is gemaakt op basis van het zachte en soepele non-woven van Fixomull stretch. Het sterk absorberende wondkussen verkleeft niet aan de wond en laat deze daardoor rustig genezen. Het materiaal is lucht- en waterdampdoorlatend, waardoor de kans op verweken kleiner wordt.

FRAMO heeft een vakkundig en zakelijk team met gevoel voor service en snelheid. Lange wachttijden aan de telefoon zijn bij ons taboe. Op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. En je bestelling heb je morgen of zelfs vandaag nog op het gewenste adres. Een persoonlijke en ongedwongen manier voor zakelijke aankopen doen. Wij denken met je mee en nemen je werk uit handen.

EHBO en BHV webwinkel met meer dan 3000 artikelen op voorraad

We bieden je een groot product assortiment. Daarnaast geven wij je productadvies dat aansluit op jouw situatie en behoeften als EHBO’er of bedrijfshulpverlener. En een prijs die lager wordt naar mate je meer bij ons bestelt.Daarnaast krijgt bij ons een eigen accountmanager. Dat klinkt duur maar is vooral gemakkelijk. Je doet namelijk altijd zaken met een bekende, iemand die vriendelijk is, weet wat je wilt en op de hoogte is van wat jij belangrijk vindt.

 

Pleisters