Massage olie besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis

1 - 24 van 424

1 - 24 van 424

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18

Massageolie besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Massageolie voor professioneel gebruik is er voor alle soorten massages en is er in veel verschillende soorten en geuren, zo heeft elke olie een andere eigenschap! Massageolie voor een sportmassage bevat meestal enkele toevoegingen en dat kan gepaard gaan met veel veranderingen in uw lichaam. Massageolie voor een ontspannende massage gaat meestal gepaard met een rustgevende geur zoals lavendel. Olie gebruikt door sport- en fysio- therapeuten zijn veelal emulsies en hebben vaak een neutrale geur. Massageolie fysio en massage olie warm kunt u invoeren in onze zoekbalk om zo snel mogelijk bij de producten uit te komen. Ontvet na een massage altijd de huid, de kleefkracht van sporttape en kinesiotape - medicaltape neemt na gebruik van massageolie af.

Sport massageolie groothandel en webwinkel specialist

Een massage emulsie is een combinatie van massageolie en water in combinatie met een emulgator, hierdoor ontstaat er een emulsie ook wel massagemilk genoemd. Voorbeelden van massage emulsies zijn Chemodol, Chemotherm en Chemoderm van Chemodis. Fysiolin massage emulsie, Baselin, Sixtus massagelotion, Rowo massagelotion worden vaak gekozen door sport- en wellness masseurs. Het heeft wat jaren geduurd, maar de meeste massage emulsies zijn nu gelukkig van veilige stoffen gemaakt én bij ons online verkrijgbaar. Chemodis, Fysiolin, Sixtussport en Rowo zijn de merken die goede massage emulsies maken met elk zijn eigen kenmerken, geur en samenstelling. Fysiolin is overigens de enige die ook nog eens parabenen vrij is en daarmee voorop loopt in ontwikkeling. Bestel altijd bij uw massageolie groothandel om er zeker van te zijn dat u de juiste producten besteld.

Massageolie voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Massageolie is er altijd in een vloeibare vorm, is makkelijk te verdelen en heeft vaak een heldere kleur. Massage olie is verkrijgbaar in talloze variatie, Volatile is één van de merken die ruim 20 variaties heeft en altijd 100% natuurzuiver zijn. Toco Tholin heeft Medimas en Natumas, die hebben een Oosterse oorsprong en zijn in 1993 ontwikkeld. Purple Rose massageolie wordt veel gebruikt door schoonheids- specialisten, is een merknaam van Volatile dat bevat over het algemeen extracten van rozen. Sixtus massageolie de meest veelzijdige olie op basis van Paraffinum Liquidum en Ethylhexyl Stearate en gebruikt men veel in massagesalons voor sportmassages en wellnessmassages. Sixtus is verkrijgbaar als neutraal, dennen en citrus variant. Weleda massageolie is veelzijdig, het merk dat men veelal kent uit de sportverzorging is van goede kwaliteit en breed inzetbaar.

Massageolie ingrediënten

Massageolie is niet altijd wat het lijkt. Let daarom altijd goed op wat er allemaal in olie zit, dat voorkomt ongewenste bijkomstigheden. Massageolie is in de meeste gevallen een onmisbaar onderdeel tijdens massages. Het aanbod van massage oliën is dan ook enorm. Maar de ene fabrikant is de andere niet. Zo letten de meeste fabrikanten goed op wat ze aan een massageolie toevoegen echter zien wij de laatste jaren steeds meer een commerciële keuzes in plaats van een "gezonde" bij bepaalde ingrediënten. Wij hebben er daarom voor gekozen om bij alle massageoliën de ingrediënten te vermelden, zo kunt u online zien of er stoffen inzitten waar u liever niet mee in aanraking komt. De volgorde van de ingrediënten is als volgt, de aanwezige stoffen staan van hoog naar laag vermeld. De meest voorkomende stof staat als eerste vermeld en de minst voorkomende als laatste. Om de keuze voor u te vereenvoudigen hebben wij de eerste screening zelf gedaan, wij bieden geen massageoliën aan waarvan wij op voorbaat al weten dat er door een fabrikant echt “foute” keuzes zijn gemaakt. Wilt u meer weten over ingrediënten? Bekijk dan hier onze ingrediëntenlijst.