Massage olie - emulsie besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis. Wij helpen u graag

1 - 24 van 76

1 - 24 van 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Massage olie kopen doe je bij FRAMO fysiotherapie en sportverzorging groothandel

FRAMO massageolie groothandel en massageolie webwinkel is de specialist in fysiotherapie en sportmedische artikelen. Professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Bestel nu je massageolie bij FRAMO en profiteer van staffelprijzen en speciale kortingen voor fysiotherapeuten en sportclubs. Als bedrijf betaal je achteraf of met iDEAL.

Massage olie groothandel en webwinkel specialist

De door ons aangeboden massageoliën kunnen goed worden ingezet bij pijnlijke gewrichten in onder andere de knie, enkel, pols, vingers, schouders en rug. Wij hebben de volgende merken altijd op voorraad: Chemodol massageolie en Chemoderm massage emulsie zijn producten van de fabrikant Chemodis. Fysiolin massage olie die goed wordt verdragen door de gevoelige huid is parabenenvrij en inmiddels de meest verkochte variant. Volatile massage olie is altijd 100% natuurlijk en verkrijgbaar in bijna 100 verschillende varianten. Ons uitgebreide assortiment bevat verder het merk Weleda, zij en Volatile hebben in de grote lijnen dezelfde filosofie als wij. Weleda omschrijft deze filosofie alsvolgt:

De natuur, dat zijn wij. Soms zou je dat bijna vergeten. Hoe maakbaar wij en de wereld ook lijken te zijn, de natuur wint altijd. Zij weet wat we nodig hebben en brengt ons in balans. Hoe verder we van de natuur verwijderd raken, hoe verder we verwijderd raken van onszelf.

Daarom is het de missie van Weleda om de natuur bij ons terug te brengen. Dat hebben we niet vandaag bedacht. Al sinds de oprichting doen we er alles aan om de natuur beter te leren begrijpen en te benutten. Om producten te ontwikkelen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met zorg voor zowel de buitenkant als de binnenkant.

Ons merk is ons product, ons product is de natuur daar zijn we dus heel erg zuinig op. Daarom zijn duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekende waarden binnen ons prachtige bedrijf. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan we voor de natuur omdat zij weet wat het beste is voor ons.

Massage olie kopen doe je bij FRAMO fysiotherapie en sportverzorging groothandel. Uw massageolie voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Massage olie is ideaal om spieren te laten ontspannen, maar er bestaan zo veel soorten en verschillende merken dat het soms lastig is te beslissen welke olie het beste werkt. Om de juiste massageolie te kiezen moet je eerst nagaan welke eigenschappen je belangrijk vindt. Zo zijn er massage oliën die het zelf herstellende vermogen van de huid optimaliseren.

De essentiële vetzuren ondersteunen het regeneratievermogen, normaliseren de talgproductie en verbeteren de elasticiteit van de huid. In de winter helpt deze olie je om de kou te weren, ’s zomers helpt het tegen een droge, wat schilferige huid. Andere oliën zijn juist weer erg geschikt voor de opwarming en het herstel van uw spieren voor en na een zware inspanning. Er bestaat olie met een verwarmend effect, waardoor de doorbloeding rondom je spieren wordt gestimuleerd. Dit voorkomt spierletsel en gaat en stijve en stramme spieren tegen.

.