Massagetafel en toebehoren

1 - 24 van 58

Massagetafel en toebehoren

1 - 24 van 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Praktijkbenodigdheden koopt u bij FRAMO fysiotherapie en sportmedische groothandel

FRAMO Anatomie modellen groothandel en Anatomie poster webwinkel is de specialist voor fysiotherapie artikelen. Professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Bestel vanaf nu bij FRAMO, profiteer van staffelprijzen en speciale kortingen voor fysiotherapeuten. Als bedrijf betaalt u achteraf of met iDEAL.

De praktijkbenodigdheden groothandel en Anatomiemodellen webwinkel specialist

FRAMO heeft een vakkundig en zakelijk team met gevoel voor service en snelheid. Lange wachttijden aan de telefoon zijn bij ons taboe. Op uw aanvraag ontvangt u altijd dezelfde dag een offerte. Uw bestelling heeft u morgen of zelfs vandaag nog in huis. Een persoonlijke en ongedwongen manier voor zakelijke aankopen doen. Wij denken met u mee en nemen u graag werk uit handen.

Praktijkbenodigdheden groothandel met meer dan 3000 artikelen op voorraad

We bieden u een groot praktijkbenodigdheden en Anatomie poster assortiment. Daarnaast geven wij u productadvies dat aansluit op uw praktijk en behoeften als fysiotherapeut. En een prijs die lager wordt naar mate u meer bij ons bestelt.  Daarnaast krijgt u bij ons een eigen accountmanager. Dat klinkt duur maar is vooral gemakkelijk. U doet namelijk altijd zaken met een bekende, iemand die vriendelijk is, weet wat u wilt en op de hoogte is van wat u belangrijk vindt.

Belangrijkste taak is de gezondheidszorg ontzorgen.
Hoe snel is vastgesteld: zorginstellingen zijn verantwoordelijk voor het bieden van een gezonde en veilige omgeving voor hun cliënten. Hoe snel lopen zorginstellingen gevaar? Wie op een willekeurig moment de krant open slaat of googled op ‘ziekenhuis’ en ‘hygiëne’, ‘MRSA’, ‘legionella’ of ‘bacterie’, maakt grote kans op zeer recente nieuwsberichten over een uitbraak of vaststelling van een besmetting in een zorginstelling.

De zorgsector is uitdagend en dynamisch. Gevaren op hygiënisch vlak liggen continu op de loer en ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Euro Products volgt deze ontwikkelingen op de voet en biedt producten aan die aansluiten op de grote verantwoordelijkheid van zorginstellingen. Bijvoorbeeld voor uw sanitair: we ontwikkelen, produceren en leveren functionele sanitaire producten die optimaal bijdragen aan de hygiëne van uw toiletgroep(en).

Een kleine greep uit het uitgebreide Euro Products assortiment: (eco)toiletpapier, gevouwen papieren handdoeken of handdoeken op rol, sanitaire afvalsystemen, urinoirmatten en toiletbrilreinigers. Ook voor de persoonlijke verzorging kunt u bij ons terecht: antibac zeep en desinfecterende handgel zijn twee bacterieremmende producten uit ons assortiment.

Papierwaren en papierrollen voor behandelbanken en massagetafels:
Ons assortiment papierrollen bij FRAMO zijn de perfecte behandelbank of massagetafel rollen om hygiënisch op te liggen tijdens de massage of blessurebehandeling.