Sporttape voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

1 - 24 van 260

1 - 24 van 260

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 11

Sporttape besteld u bij uw sport medische en fysiotherapie groothandel

Sporttape is er in veel verschillende soorten en kunt u online bestellen. Dé uitkomst als u overdag druk bent, geen gedoe met parkeren, simpel en snel bestellen. Sporttape kunt u bestellen bij uw favoriete groothandel maar u kunt ook terecht bij het Kruidvat, de Action, DA drogist of Etos. Zelfs de lokale Apotheek kan u aan sporttape helpen echter is de keuze dan vaak erg beperkt. Het zoeken in de stad naar sporttape resulteert vaak aan het einde van de dag in 'nog niet gevonden hebben wat je zoekt'. Wij bieden u diverse soorten sport tape gemaakt van hoogwaardige materialen, op werkdagen voor 16.00 uur besteld is morgen in huis.

Sporttape specialist

Sporttape heeft altijd een hoge kleefkracht en is wellicht één van de bekendste soorten tape. De dikte van de lijmlaag bij sporttape is zo ontworpen dat het betrouwbaar hecht op de huid of op bandages. Sport tape is in veel gevallen ook geschikt om rechtstreeks op de huid aan te brengen.

De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief. Ook onder zware belasting blijft sport tape zeer goed zitten. De rand van tape is zeer fijn gekarteld. Met een snelle ruk kan men het materiaal éénvoudig in zowel dwars als lengterichting scheuren. Dit maakt snel werken zonder schaar mogelijk.

Sporttape besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis

Sport tape die online wordt aangeboden zijn voorradig zodat u altijd verzekerd bent van snelle leveringen! Mocht door onvoorziene omstandigheden uw tape niet direct leverbaar zijn zullen wij u altijd direct op de hoogte stellen van de levertijd. Voor de meeste tape gebruiken we tegenwoordig mooie en sterke producten zoals katoen, linnen, kunststof of bijvoorbeeld zinkoxide in de kleeflaag. Onze tape kunt u overal voor gebruiken of u nu sport of revalideert, voor iedereen is er een sport tape van de hoogste kwaliteit. Bekijk ook altijd even de categorie aanbiedingen om te kijken of er nog leuke koopjes voor u bijzitten.

Altijd de nieuwste sporttapes online kopen, wat wilt u nog meer? De beste tape voor preventief gebruik of tijdens een revalidatie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle topmerken sport tape, Leukotape classic, StrappalPoroTape. Mocht u opzoek zijn naar gekleurde sport tape dan hebben wij deze ook.