Gazofix besteld u voor 14:00 uur, morgen in huis

8 artikel(en)

Positie Naam

8 artikel(en)

Gazofix besteld u bij uw fysiotherapie en sportverzorging groothandel

Een fixatiewindsel moet aan vele eisen voldoen. Het moet een betrouwbare fixatie bieden die niet verschuift, maar het mag de bewegingsvrijheid van de patiënt niet beperken. Gazofix biedt meer. Het is een huidkleurig en op zichzelf klevend rekbaar fixatiewindsel, eenvoudig aan te brengen en met goede ondersteunende eigenschappen.

Gazofix groothandel en webwinkel specialist

Het materiaal van Gazofix bestaat uit katoen en polyamide. Door geïmpregneerde microdruppels kleeft het windsel wel op zichzelf, maar niet op de huid of aan het haar. Gazofix is bovendien elastisch, waardoor grotere en gecompliceerde bandages eenvoudig en snel kunnen worden aangelegd. De polyamide vezels verliezen ook bij langer gebruik niet hun elasticiteit, waardoor Gazofix langdurig gefixeerd en zonder te plooien gebruikt kan worden. Gazofix kan prima gebruikt worden in combinatie met Strappal sporttape

Gazofix besteld u voor 14:00 uur, morgen in huis

Door het zelfklevende karakter hoeven de windingen slechts met eenderde overlap worden aangebracht, hetgeen veel materiaal kan besparen. Gazofix kan in een autoclaaf of met behulp van gas worden gesteriliseerd. Gazofix  is afzonderlijk verpakt in cellofaan. Gazofix gebruikt men over het algemeen voor: • fixatie van verbanden en spalken • huidvriendelijke antislip onderlaag bij compressieverband of tape • bevestiging van polstermateriaal • beschermend verband bij gipsverbanden, zinkgelverbanden en tapeverbanden • als ondersteunen verband bij verstuikingen en verrekkingen.