Sportballen - speelballen besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis. Wij helpen u graag

1 - 12 van 36

1 - 12 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sportballen - speelballen en sportverzorging groothandel

Sportballen voor fysiotherapie en voor oefeningen thuis. Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, maar ook wordt vaak met het hoofd gekopt. Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag dus niet afgeklemd worden door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze tussen de benen te klemmen. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger, ook wel keeper genoemd.

Sportballen - speelballen voordelig, gemakkelijk en snel bestellen

Een holle bal wordt meestal met lucht opgeblazen (via een ventiel) tot er een zeker gewenst evenwicht tussen de interne druk en de trekkrachten in het balmateriaal optreedt. Hoe meer men de bal oppompt, hoe groter de trekkrachten in het materiaal, en hoe harder een bal aanvoelt. Dit heeft ook gevolgen voor de mate waarin de bal kan stuiten. De spelervaring leert wat de optimale of gewenste (stuit)eigenschappen zijn en hieraan wordt de interne luchtdruk aangepast. Er zijn ook holle ballen, zoals tennisballen, die niet worden opgepompt, maar die een relatief dikke huid hebben. De samenstelling van die huid bepaalt de (stuit)eigenschappen.

Voor de vervaardiging van ballen, waarmee gesport en gespeeld wordt, kunnen veel verschillende materialen worden gebruikt, zoals aan elkaar bevestigde stukjes leer zoals bij een voetbal, allerlei soorten kunststof, hout, metaal zoals bij petanque, en zelfs touw, gewonden in een bolvorm. Om gewenste eigenschappen te verkrijgen wordt vaak een combinatie van verschillende materialen gebruikt.

Sportballen - speelballen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.  Mikasa volleyballen, Gala volleyballen, pionnen, doelnetten, volleybalnetten, Adidas trainingsballen, Mikasa korfballen, Derbystar voetballen, scheenbeschermers, sporttassen, voetbaltassen, tennisballen, volleybal kniebeschermers, handballen, trainingshesjes, EHBO hesjes, Knapman hamstringbroeken, oefenmateriaal, keeperhandschoenen, voetbalkousentape, sportsokken, Vrouwenvoetbal, boardingvoetbal, G-voetbal gehandicaptenvoetbal, kooivoetbal, minivoetbal, strandvoetbal, tafelvoetbal, zaalvoetbal.

Wij hebben als fysiotherapie groothandel een breed aanbod aan oefenmaterialen. Deze artikelen zijn onder verdeeld onder de volgende categorieën: • Algemeen oefenmateriaal • Medicine ball - Softmed Toning bal • Oefenbal - Oefenballen • Oefenmateriaal voor hand en/of pols • Oefengewichten • Pilates - Yoga • Oefenband en tubings