Massage gel - balsems besteld u voor 14:00 uur, morgen in huis

1 - 24 van 73

Positie Naam

1 - 24 van 73

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Massagebalsem en sportverzorging groothandel

Uw massageolie groothandel en massageolie webwinkel is de specialist in fysiotherapie en sportmedische artikelen. Professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Bestel nu je massageolie bij FRAMO en profiteer van staffelprijzen en speciale kortingen voor fysiotherapeuten en sportclubs. Als bedrijf betaal je achteraf of met iDEAL.

Massagebalsem groothandel en specialist

De door ons aangeboden massageoliën kunnen goed worden ingezet bij pijnlijke gewrichten in onder andere de knie, enkel, pols, vingers, schouders en rug. Wij hebben de volgende merken altijd op voorraad: Chemodol massageolie en Chemoderm massage emulsie zijn producten van de fabrikant Chemodis. Fysiolin massage olie die goed wordt verdragen door de gevoelige huid is parabenenvrij en inmiddels de meest verkochte variant. Volatile massage olie is altijd 100% natuurlijk en verkrijgbaar in bijna 100 verschillende varianten.

Massagebalsem voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.

Massage olie is ideaal om spieren te laten ontspannen, maar er bestaan zo veel soorten en verschillende merken dat het soms lastig is te beslissen welke olie het beste werkt. Om de juiste massageolie te kiezen moet je eerst nagaan welke eigenschappen je belangrijk vindt. Zo zijn er massage oliën die het zelf herstellende vermogen van de huid optimaliseren.