Massage olie voor fysiotherapie, wellness of sportmassage voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

1 - 24 van 454

Positie Naam

1 - 24 van 454

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 19

Massageolie voor professioneel gebruik

Massageolie vindt u verschillende soorten oliën die zeer geschikt zijn voor professioneel gebruik. Massageolie voor fysiotherapie zoals Chemodol en Chemotherm is er voor professionele blessurebehandeling en sportverzorging. Een massage met warme massageolie is vaak de beste manier om spieren op te warmen vóór de inspanning of voor het herstel ná de inspanning.

Als massageolie-groothandel hebben wij een breed aanbod basis massageoliën en sportmassageolie, bestaande uit de volgende soorten en merken: Chemodis, Sixtus, Fysiolin, Rowo, Volatile, Chemotherm, FIT, Weleda, VitaCura, Toco-Tholin etc.etc.

Massageolie is er in veel verschillende soorten

Een massageolie is ook ideaal om spieren te laten ontspannen, maar er bestaan zo veel soorten en verschillende merken dat het soms lastig is te beslissen welke olie het beste werkt voor u. Om de juiste massage-olie te kiezen moet u nagaan welke eigenschappen u belangrijk vindt.

Zo is er massageolie en oliën met toevoegingen die het zelf herstellende vermogen van de huid optimaliseren. De essentiële vetzuren ondersteunen het regeneratievermogen, normaliseren de talgproductie en verbeteren de elasticiteit van de huid. In de winter helpt deze olie u om de kou te weren, ’s zomers helpt het tegen een droge, wat schilferige huid. Heeft u last van spierpijn gebruik dan Weleda Arnica sport massageolie of bijvoorbeeld FIT professional care massage olie.

Massageolie-FRAMO-Sport-Medische-Groothandel-Chemodol-Chemotherm-Chemovine

Andere oliën zijn juist weer erg geschikt voor de opwarming en het herstel van uw spieren voor en na een zware inspanning. Er bestaat olie met een verwarmend effect, waardoor de doorbloeding rondom uw spieren wordt gestimuleerd. Dit voorkomt spierletsel en gaat en stijve en stramme spieren tegen.

Het is belangrijk dat een massageolie door de huid wordt opgenomen, een goede grip behoudt, maar desondanks toch een uitstekend glij-vermogen heeft. Komt u er niet uit welke massageolie nou de juiste is voor uw situatie? Neem dan gerust contact op met onze specialist. Wilt u meer weten over ingrediënten? Bekijk dan onze ingrediëntenlijst.

Belangrijk om te weten over massageolie

De hoogste kwaliteit massageolie wordt altijd uit een eerste gekoelde koude persing gewonnen. Na de eerste persing blijft er altijd een deel olie achter in de pulp. Om deze olie alsnog uit de pulp te krijgen wordt tussen de persingen de pulp verwarmd en- of warm water toegevoegd. De kwaliteit neemt dan echter fors af. De apparatuur dient bij de persing gekoeld te worden zodat, de bij de persing ontstane warmte, de sporenelementen en voedingsstoffen niet afbreekt.

Het verschil tussen een etherische olie en een parfumolie

Etherische olie is direct van een plant gewonnen, er ontstaat door middel van stoomdistillatie een deel etherische olie en een deel hydrolaat. De geur is vele malen sterker dan die van een parfumolie. Een parfumolie is synthetisch samengesteld in een chemische fabriek om een geur na te bootsen. In de prijs van deze oliën zit daarom ook een fors verschil, evenals in de dosering.

Professionele en persoonlijke service

FRAMO is met meer dan 4500 professionele producten voor fysiotherapeuten, sportverzorgers en particulieren, dé grootste sport medische groothandel van Nederland. De professionele, maar persoonlijke hulp zorgen ervoor dat u precies dat artikel vindt waar u naar op zoek bent.

Heeft u uit ons aanbod van massageolie de juiste olie gevonden? Bestel deze dan voor 14.00 uur en u heeft de olie de volgende dag al in huis. Bij een besteding van 150 euro exclusief btw versturen wij gratis.

Heeft u nog vragen? Bel onze specialist voor advies. Als u liever persoonlijk langskomt in onze showroom met afhaalpunt kan dat natuurlijk ook.

Bij opmerkingen, vragen of tips kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.