Sporttape, kinesiotape en sokkentape besteld u voor 16:00 uur, morgen in huis

1 - 12 van 272

Positie Naam

1 - 12 van 272

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 23

Ons assortiment sporttape

Sporttape is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Wanneer u last heeft van zwakke of geblesseerde gewrichten, is het gebruik van een sporttape de manier om blessures te voorkomen of ernstige gevolgen te beperken. In onze categorie sporttape bieden wij u een breed aanbod sporttapes uitermate geschikt voor fysiotherapie, blessurebehandeling en sportverzorging. De door ons aangeboden sporttape kan goed worden ingezet bij pijnlijke gewrichten in onder andere de knie, enkel, pols, vingers, schouders en rug. Tape gebruikt men vaak bij sporten als voetbal, turnen, tennis, rugby en korfbal. Wij hebben de volgende merken en soorten op voorraad: Leukotape classicDream K tape, Curetape, Leukotape P, Kinesiotape of Dynamictape.

Laat de sporttape aanbrengen door een specialist

Laat sporttape en kinesiotape altijd aanbrengen door een specialist, fysiotherapeut of goed opgeleide sportverzorger. Bent u niet bekend met het gebruik van sporttape of elastische tape zoals Kinesiotape dan kan dat in het ergste geval ernstige gevolgen hebben voor u. Sport tape heeft altijd een hoge kleefkracht en is wellicht één van de bekendste soorten tape. De dikte van de lijmlaag bij tape is zo ontworpen dat het betrouwbaar hecht op de huid of op bandages. Sporttape is in veel gevallen ook geschikt om rechtstreeks op de huid aan te brengen. Wilt u tape rechtstreeks op de huid aanbrengen kies dan voor Leukotape classic. Bent u allergisch voor tape en pleisters, kies dan voor een een onderbandage zonder kleeflaag.

De werking van sporttape

Sport of beweegt u veel, maar heeft u vaak last van uw gewrichten of zelfs al een sportblessure opgelopen? Een goed aangelegde tapeconstructie geeft extra versteviging aan uw pijnlijke gewricht. De tape zal voorkomen dat de beschadigde delen van uw gewricht bewegen, maar staat andere bewegingen van het gewricht wel toe. Op deze manier wordt het herstel bevorderd en zult u sneller weer actief zijn in zowel uw dagelijkse routine als tijdens (top)sport.

Sporttape kopen

FRAMO is met inmiddels meer dan 4500 professionele producten voor fysiotherapeuten, sportverzorgers en particulieren, dé grootste sport medische groothandel van Nederland. De professionele, maar persoonlijke hulp zorgen ervoor dat u precies dat artikel vindt waar u naar op zoek bent. Heeft u uit ons aanbod van tape het juiste tape gevonden? Bestel sporttape dan voor 16.00 uur en u heeft uw bestelling de eerst volgende werkdag al in huis. Bij een besteding van 150 euro exclusief btw versturen wij gratis.

Een geschikte bandage voor sporttape

Wanneer u last heeft van lichte spier- of gewrichtsklachten kan dit voor een sterke belemmering zorgen in uw dagelijkse bewegingsvrijheid. Zowel tijdens uw werk als in uw vrije tijd kan een bandage voor de nodige verlichting zorgen. Goed aangelegde bandages bieden optimale ondersteuning aan uw pijnlijke gewricht, waardoor vrij bewegen en zelfs sporten weer tot de mogelijkheden kunnen gaan behoren. Omdat er tegenwoordig zelfklevende bandages bestaan, die uiteraard niet blijven kleven aan uw huid of haar, is het gemakkelijker een bandage goed aan te liggen.

Wanneer u nog vragen heeft over welke tape geschikt is voor u, bel dan onze specialist voor advies. Als u liever persoonlijk langskomt in onze showroom met afhaalpunt kan dat natuurlijk ook, maak dan wel even een afspraak, dan bent u er zeker van dat u snel geholpen wordt. Bij opmerkingen, vragen of tips kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.