Backstretcher producten voordelig en snel bestellen bij dé specialist, staat uw product er niet bij? Neem contact met ons op!

Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Rolastretcher nekstretcher
    Op voorraad
    € 78,65 € 65,00
Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Actief bezig zijn met uw rug

Door 20 met rubber beklede rollers van de juiste breedte kunt u uw rugspieren masseren in de juiste houdingshoek. Voorkom en bestrijdt rugklachten en verbeter de conditie van uw rug!

Door middel van de 20 rollers kunt u uw rugspieren masseren in de juiste houdingshoek

De Rolastretcher verbetert de conditie van uw rug. Het werkingsprincipe is hetzelfde als bij de Backstretcher. De met rubber beklede houten rollers hebben de juiste breedte om een effectieve drukpunt-massage te geven op de lange rugspieren waardoor de houding wordt gecorrigeerd. De druk op onderrug, nek en schouders wordt daardoor verminderd en verdere slijtage van de wervelkolom wordt verminderd of voorkomen. Na de oefening met de rollers op het bovenste gedeelte van de rug kan men langzaam naar beneden rollen voor een extra drukpuntmassage van de onderrug.

Actief bezig te zijn met de rug en zo klachten te verhelpen én te voorkomen

Door middel van 20 rollers kunt u uw rugspieren masseren in de juiste houdingshoek. Voorkomt en bestrijdt rugklachten en verbetert de conditie van uw rug. Gemaakt van beukenhout (farmed wood) met rubber beklede houten rollers die de drukpuntmassage ‘verrichten’. Overweegt u ook een Neckstretcher aan te schaffen dan is de combinatie met de Rolastretcher ideaal om samen in één oefening nek en rugklachten te bestrijden.