CureTape kopen doe je bij FRAMO fysiotherapie en sportverzorging groothandel. Uw CureTape voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

1 - 24 van 63

Positie Naam

CureTape

1 - 24 van 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

CureTape - Medical tape bij FRAMO fysiotherapie groothandel

FRAMO CureTape groothandel en Medical Tape webwinkel is de specialist voor fysiotherapie artikelen. Professioneel, klantvriendelijk en servicegericht. Bestel vanaf nu je CureTape of Medical tape bij FRAMO, profiteer van staffelprijzen en speciale kortingen voor fysiotherapeuten. Als bedrijf betaal je achteraf of met iDEAL.

CureTape - Medical tape groothandel en webwinkel specialist

FRAMO heeft een vakkundig en zakelijk team met gevoel voor service en snelheid. Lange wachttijden aan de telefoon zijn bij ons taboe. Op je aanvraag ontvang je altijd dezelfde dag een offerte. En je bestelling heb je morgen of zelfs vandaag nog op de zaak. Een persoonlijke en ongedwongen manier voor zakelijke aankopen doen. Wij denken met je mee en nemen je werk uit handen.

CureTape - Medical tape groothandel met meer dan 3000 rollen op voorraad

We bieden je een groot CureTape en Medical tape assortiment. Daarnaast geven wij je productadvies dat aansluit op jouw praktijk en behoeften als fysiotherapeut. En een prijs die lager wordt naar mate je meer bij ons bestelt.  Daarnaast krijg je bij ons een eigen accountmanager. Dat klinkt duur maar is vooral gemakkelijk. Je doet namelijk altijd zaken met een bekende, iemand die vriendelijk is, weet wat je wilt en op de hoogte is van wat jij belangrijk vindt.

CureTape kopen doe je bij FRAMO fysiotherapie en sportverzorging groothandel. Uw CureTape voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

FysioTape B.V. is een Nederlands bedrijf dat in 1998 is opgericht. Zij waren de eersten die het MTC Medical Taping Concept (Kinesiology Taping) in Europa introduceerden. Een tapemethode die tegenwoordig in nagenoeg alle landen wordt toegepast. Sinds 2003 zijn zij de producent van het kwaliteitsproduct CureTape, op dit moment één van de meest gebruikte Kinesiologie tape in Europa voor de professionele markt. Het merk CureTape wordt geproduceerd in een eigen fabriek in Zuid-Korea. Hetgeen inhoudt dat zij nauwlettend het productieproces kunnen volgen, controleren en waar nodig bijstellen. Dit is de reden dat zij hun klanten een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen. De fabriek is ISO-9001 gecertificeerd en er wordt gewerkt met de nieuwste machines.