Een Igloo koelbox is ijskoud de beste koelbox in zijn klasse koopt u bij FRAMO fysiotherapie en Sport Medische groothandel. Vandaag voor 16.00 uur besteld is morgen in huis. Professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.

13 artikel(en)

Positie Naam

Igloo koelbox

13 artikel(en)

Een Igloo koelbox is ijskoud de beste koelbox in zijn klasse. Igloo koelboxen zijn de beste in zijn klasse, Igloo is al vele jaren marktleider wereldwijd. Het Amerikaanse bedrijf Igloo coolers is sinds 1947 actief en heeft in het hoogseizoen zo’n 1.500 medewerkers die meer dan 30 miljoen Igloo koelboxen per jaar produceren. Een bijzonder gegeven is dat 90% van de consumenten kent het merk Igloo en zo'n 74% heeft minstens één koelbox in zijn bezit of gehad.

Met zijn uitgebreide assortiment voldoet de Igloo koelbox aan de vele eisen die de consument stelt aan een goede koelbox. De Igloo Maxcold koelboxen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en beschikken over een hoogwaardig isolatiemateriaal zoals bij de drankcontainers, waardoor soms dagenlange koeling mogelijk is.

Voor sport, medische, hobby, sportverzorging, fysiotherapie, werk of privé doeleinden er is altijd een Igloo koelbox die aan uw persoonlijke eisen voldoet.

Buiten ons aanbod Igloo koelboxen in de webshop kunt u bij ons voor alle Igloo producten terecht. Ik zoek.........