Voordelig Leukotape, Dreamtape of Strappal sporttape bestellen. Besteld u voor 14:00 uur, morgen in huis

1 - 24 van 40

Positie Naam

1 - 24 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sporttapes voordelig en snel bestellen bij uw specialist

Sporttape kunt u online bestellen. Dé uitkomst als u overdag druk bent, geen gedoe met parkeren, simpel en snel bestellen. Sporttape bestellen bij FRAMO Sport Medische Groothandel maar u kunt ook terecht bij het Kruidvat, de Action, DA drogist of Etos. Zelfs de lokale Apotheek kan u aan sporttapes helpen echter is de keuze dan vaak erg beperkt. Wij bieden u alleen de beste soorten sporttape gemaakt van hoogwaardige materialen. Op werkdagen voor 14.00 uur besteld is morgen in huis.

Sporttapes van verschillende merken

Sporttape voor preventief gebruik of ter ondersteuning van een behandeling. De hoogste kwaliteit sporttapes van maar liefst 7 verschillende merken. Wij hebben een zeer groot aanbod sport tape, zowel voor dames als voor heren, in alle soorten, kleuren en afmetingen! Voor sportsokken hebben wij speciale sokkentape - kousentape in veel verschillende kleuren. De speciaal ontwikkelde sokkentape heeft een andere kleeflaag dan sporttape, deze blijft niet achter op uw sportsokken en zal daardoor de levensduur van de sportkousen verlengen.

Sporttapes besteld u voor 14:00 uur, morgen in huis

Sport tapes die online wordt aangeboden zijn voorradig zodat u altijd verzekerd bent van snelle leveringen! Mocht door onvoorziene omstandigheden uw sporttapes niet direct leverbaar zijn zullen wij u altijd direct op de hoogte stellen van de levertijd. Voor de meeste sport tapes gebruiken we tegenwoordig mooie en sterke producten zoals katoen, linnen, kunststof of bijvoorbeeld zinkoxide in de kleeflaag. Onze sport tapes kunt u overal voor gebruiken of u nu sport of revalideert, voor iedereen is er een sporttape van de hoogste kwaliteit. Bekijk ook altijd even de categorie aanbiedingen om te kijken of er nog leuke koopjes voor u bijzitten.

Altijd de nieuwste sport tapes online kopen, wat wilt u nog meer? De beste sport tape voor preventief gebruik of tijdens een revalidatie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bekijk hier alle topmerken sporttape, Leukotape classic, Strappal, PoroTape. Mocht u opzoek zijn naar gekleurde sporttape dan hebben wij deze ook.

DreamTape sporttapes een voordelige keuze

DreamTape sporttape is gemaakt van rekvrij wit katoenweefsel. Deze DreamTape sporttape wordt het meest gebruikt voor het tapen van de enkel en pols. De kleefmassa zorgt voor een uitstekende hechting, zowel op de huid als op een eventuele huidbeschermende onderlaag. De tape heeft een grote kleef- en trekkracht. De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief. Ook onder zware belasting blijft de DreamTape goed zitten.

DreamTape is, dankzij de lichtgekartelde rand, eenvoudig in de lengte of in de breedte met de hand scheurbaar, hetgeen het gebruik van een tapeschaar overbodig maakt. Deze scheurbaarheid beïnvloedt de trekkracht van het dragermateriaal niet, zodat met DreamTape grote krachten kunnen worden opgevangen. Door de geavanceerde productiemethode hecht DreamTape uitstekend op zichzelf, terwijl de gehele rol toch moeiteloos afrolbaar is. Bovendien is DreamTape maar liefst 3 jaar houdbaar.

Leukotape Classic al decennia de onbetwiste nummer 1

Leukotape classic 3,75 cm x 10 meter wit. Leukotape classic is verpakt in een doos à 12 stuks, heeft een hoge kleefkracht en is wellicht één van de bekendste sporttapes, bij velen ook wel bekend als Leukoplast tape. De dikte van de lijmlaag is zo ontworpen dat Leukotape classic betrouwbaar hecht op de huid of op een onderbandages zoals Optilaste-C en Underwrap. Leukotape is één van de weinige tapes die ook geschikt is om rechtstreeks op de huid aan te brengen.

De rigiditeit van het materiaal zorgt voor een stabiliserend effect, zowel mechanisch als proprioceptief. Ook onder zware belasting blijft de classic tape zeer goed zitten. De rand van Leukotape is zeer fijn gekarteld. Met een snelle ruk kan men het materiaal éénvoudig in zowel dwars als lengterichting scheuren. Dit maakt snel werken zonder schaar mogelijk. De classic sporttape van BSN Medical heeft enkele belangrijke eigenschappen van deze sporttape zijn de zeer hoge treksterkte. Niet elastische en goed afrolbare structuur. Waterbestendig en ergonomisch afgeronde randen op de kern van de spoel. Toepassingen van deze tape zijn onder andere bijvoorbeeld na luxaties, distorsies en contusies of als sporttape voor het preventief tapen van banden, gewrichten en spieren.

Porotape een sporttapes zonder Colophonium

PoroTape sporttape 3,8 cm x 10 meter doos à 12 stuks is dé tape van Lohmann & Rauscher. Enerzijds geschikt voor partiële fixatie met steun- en ontlastingsfunctie bij gewrichten, pezen, spieren en ligamenten. Anderzijds dient het als preventief verband ter vermijding van overbelasting en blessures. Porotape wordt vaak direct op de huid gebruikt en in combinatie met Fortelast kleefzwachtel of een bandage zonder kleeflaag zoals Haftelast en underwrap.

Porotape is inelastisch, stabiel en heeft een hoge trekvastheid. Sporttape kan zowel overdwars als in lengterichting worden gescheurd, hetgeen de variatie in lengte en breedte dient wanneer maar een smal strookje nodig is, bijvoorbeeld voor een vingergewricht. Verder is Porotape waterafstotend, goed afrolbaar en bevat het een goed hechtende lijm. De kartelrand maakt afscheuren makkelijk en verhindert dat er rafels langs de rand ontstaan.