Vacaturebank bij FRAMO Sport Medische Groothandel

Gratis voor al onze klanten

De FRAMO vacaturebank brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt binnen onze branche bij elkaar. We bereiken de meeste kandidaten en zijn tevens één van de meest populaire groothandels van Nederland. Dát gegeven in combinatie met ons hoge serviceniveau en de vele mogelijkheden om u in contact te brengen met misschien wel de voor u beste kandidaat, zorgt ervoor dat u met FRAMO altijd de juiste keuze maakt. Mail uw vacature meteen naar info@framo.nl

Vacaturebank voor sportverzorgers, fysiotherapeuten, pedicure of masseurs

Heeft u iemand gevonden, laat het ons dan direct weten. De openstaande vacature zal dan direct van de website worden verwijderd. Dit kan zowel telefonisch als via een email.

Vacaturebank GRATIS voor al onze klanten

Wat doen wij eigenlijk allemaal? We bieden u een groot product assortiment. Daarnaast geven wij u productadvies dat aansluit op uw praktijk en behoeften als klant. En een prijs die lager wordt naar mate u meer bij ons bestelt.  Daarnaast krijg u bij ons een eigen accountmanager. Dat klinkt duur maar is vooral gemakkelijk. U doet namelijk altijd zaken met een bekende, iemand die vriendelijk is, weet wat u wilt en op de hoogte is van wat u belangrijk vindt.

Werken bij FRAMO?

Bekijk dan onze vacatures!

Openstaande vacature bij FRAMO klanten

VV Reünie uit Borculo zoekt verzorger (m/v) voor de zondagmiddag