Bauerfeind

24 artikel(en)

Positie Naam

Bauerfeind

24 artikel(en)

Tot op hoge leeftijd een actief leven, vrij van klachten – daar tekent iedereen voor. Bauerfeind bandages, orthesen, therapeutische compressiekousen en orthopedische steunzolen dienen voor het behoud en het herstel van Uw gezondheid. Zij verhogen het welzijn en zorgen voor meer leefkwaliteit! 

Bauerfeind producten worden "door mensen voor mensen" gemaakt. Van de eerste ontwerpschetsen, via de productontwikkeling tot aan het productieproces met uitgebreide controles zet Bauerfeind in op kwaliteit "Made in Germany". 

Om de kwaliteit van de verzorging van patiënten te waarborgen, heeft Bauerfeind de medische speciaalzaken in Duitsland die Bauerfeind producten verkopen, in 2007 een partnerprogramma aangeboden. De doelstelling is om patiënten van kwalitatief hoogwaardige producten te voorzien die altijd voldoen aan de nieuwste medische inzichten. Hier staat Bauerfeind voor en zij verwachten van de medische speciaalzaken dat zij de patiënten competent adviseren en een uitgebreide service bieden.

Hierop speelt het programma voor kwaliteitspartners in: de medische speciaalzaken maken gebruik van het trainings- en bijscholingsaanbod van Bauerfeind en gebruiken speciale marketingmaterialen die de aandacht vestigen op het aanbod van de thuiszorgwinkel.