Actimove braces en bandages FRAMO voordelig professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.

1 - 12 van 35

Actimove

1 - 12 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Actimove braces en bandages bieden oplossingen voor mensen die hun levensstijl niet willen laten beïnvloeden door tijdelijk lichamelijk letsel, pijn of degeneratieve aandoeningen. Of u nu een druk gezin hebt, op reis wilt, of actief sport, een lichamelijke beperking moet dit niet in de weg staan. Actimove helpt u hierbij.

Het Actimove assortiment bevat braces en bandages voor een gekwetste pols, elleboog, arm, schouder, hals, rug, knie, enkel of voet. Actimove biedt de optimale ondersteuning om toch te kunnen blijven functioneren én om voorspoedige genezing mogelijk te maken.

Actimove is een gerenomeerd merk van BSN Medical en behoort al vele jaren tot een van de voornaamste en meest gewaardeerde merken voor medische professionals. Actimove braces bieden een goede orthopedische ondersteuning en worden gewaardeerd vanwege de effectiviteit, het draagcomfort, de pasvorm en het gebruikersgemak. Actimove beschikt over een zeer complete lijn niet alleen een nekbrace ,  polsbrace maar ook kniebraces en enkelbraces behoren tot het brede assortiment.