Actimove producten voordelig en snel bestellen bij dé specialist, staat uw product er niet bij? Neem contact met ons op!

1 - 24 van 35

Positie Naam

Actimove

1 - 24 van 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Actimove feel good, move better

Actimove braces en bandages bieden dé oplossingen voor mensen die hun levensstijl niet willen laten beïnvloeden door tijdelijk lichamelijk letsel, pijn of degeneratieve aandoeningen. Of u nu een druk gezin hebt, werkt, op reis wilt, of graag actief sport, een lichamelijke beperking moet dit niet in de weg staan. Actimove helpt u hierbij.

Functionaliteit en draagcomfort zijn bij Actimove van grootbelang

Het Actimove assortiment bevat braces en bandages voor een gekwetste pols, elleboog, arm, schouder, hals, rug, knie, enkel of voet. Actimove biedt de optimale ondersteuning om toch te kunnen blijven functioneren én om voorspoedige genezing mogelijk te maken.

Actimove is een merk van BSN Medical - Essity en behoort al vele jaren tot een van de voornaamste en meest gewaardeerde merken voor medische professionals. Actimove braces bieden een goede orthopedische ondersteuning en worden gewaardeerd vanwege de effectiviteit, het draagcomfort, de pasvorm en het gebruikersgemak.